Evidenta contabila

Firma de contabilitate Top Serv Consult va ofera servicii de Evidenta Contabila, care includ intocmirea jurnalului de banca, verificarea registrului de casa, elaborarea balantei de verificare lunara, cat si altele.

servicii-1-1024x683

Servicii personal

Firma de contabilitate Top Serv Consult din Toplita ofera servicii de gestiune a resurselor umane, precum intocmirea si actualizarea registrului de evidenta a salariatilor, elaborarea si depunerea fiselor fiscale, etc.

toplita-contabilitate

Intocmire declaratii fiscale

Firma noastra de contabilitate ofera servicii de intocmire a declaratiilor cu caracter fiscal privind impozitul profit/venit, TVA, impozitul pe salarii, taxe si varsaminte la bugetul de stat, la fondurile speciale si la bugetul asigurarilor sociale.

servicii-contabilitate-toplita-393x349

Consultanta fiscala

De asemenea, firma de contabilitate Top Serv Consult ofera servicii de consultanta fiscala, oferind sfaturi de contabilitate complete in domeniul fiscal. Solutiile noastre de contabilitate sunt adaptate nevoilor dvs, folosind experienta noastra in acest domeniu.

servicii-toplita-contabilitate-393x349

Expertiza contabila

Acest serviciu oferit de firma de contabilitate Top Serv Consult se refera la ideea de exprimare libera a expertului de contabilitate in ceea ce priveste obiectivele sau faptele dispuse expertizei, cuprinzand rezultatele formale, cat si parerea expertului.

contabilitate-toplita-1-393x349

Gestionare documente

Firma de contabilitate Top Serv Consult va prelua sarcina de gestionare documente contabile pentru dumneavoastra, ocupandu-se de toate documentele contabile ale companiei dumneavoastra si lasandu-va timp pentru a va ocupa de activitatile societatii dvs.

toplita-contabilitate-1-393x349

Consultanta contabilitate

Acest serviciu oferit de firma noastra de contabilitate, Top Serv Consult, se refera la asistarea managementului firmei dvs in exercitarea eficace a responsabilitatilor prin furnizarea de analize, aprecieri, si recomandari referitoare la activitatile examinate.

despre-noi2

Monitorizare Contabilitate

Firma de contabilitate Top Serv Consult, avand in vedere nevoile clientilor, ofera servicii de instruire personal cu privire la modul de intocmire a documentelor primare si circuitul acestora, verificarea lunara a inregistrarilor facute de client, si multe altele.